Просмотр собрания по группе - Тема technological scheme

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 4 из 4
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Technological aspects of development of a new drug in tablets called "Lavaflam" and its pharmacoeconomic evaluationAslanyan, M.; Bobrytska, L. O.; Hrytsenko, V. I.; Shpychak, O. S.; Popova, N. V.; Germanyuk, T.; Kryvoviaz, O.; Ivko, T. I.; Асланян, М.; Бобрицька, Л. О.; Гриценко, В. І.; Шпичак, О. С.; Попова, Н. В.; Германюк, Т.; Кривовяз, О.; Івко, Т. І.; Асланян, М.; Бобрицкая, Л. А.; Гриценко, В. И.; Шпычак, О. С.; Попова, Н. В.; Германюк, Т.; Кривовяз, О.; Ивко, Т. И.
2014Вибір оптимальних умов кріобіологічної переробки гусені тутового шовкопрядуЯкущенко, В. А.; Нартов, П. В.; Пімінов, О. Ф.; Осецкий, О. А.; Губченко, Т. Д.; Якущенко, В. А.; Нартов, П. В.; Пиминов, А. Ф.; Осецкий, А. А.; Губченко, Т. Д.; Yakuschenko, V. A.; Nartov, P. V.; Piminov, O. F.; Osetsky, O. A.; Hubchenko, T. D.
2023-02Дослідження щодо отримання пігментів із мікроводоростейЗима, Едуард
2025-06Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктівСтепанов, Е. Г.