Результаты 111 по 130 из 363
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Визначення кількісного вмісту карбонових кислот у сировині рейнутрії сахалінської | Алрікабі Абдулраззак Яссір; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Alrikabi Abdulrazzak Yassir; Тартинська, Г. С.; Тартинская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, І. О. |
2021 | Визначення кількісного вмісту меланіну у траві фіалки запашної | Моцнюк, Н. В.; Новосел, О. М.; Процька, В. В.; Журавель, І. О. |
2016 | Визначення кількісного вмісту органічних кислот у траві Ambrosia artemisiifolia L. | Горяча, Л. М.; Горячая, Л. М.; Goryacha, L. M.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2019 | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у коренях, листі, стеблах, квітках та насінні Геліопсису соняшниковидного | Павленко-Баднауі, М. Ю.; Процька, В. В.; Журавель, І. О.; Pavlenko-Badnaui, M. Yu.; Protska, V. V.; Zhuravel, І. О.; Павленко-Баднауи, М. Ю.; Процкая, В. В.; Журавель, И. А. |
2021 | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у подорожника великого коренях | Курлянцев, Р. О.; Новосел, О. М.; Новосел, О. М.; Процька, В. В.; Журавель, І. О. |
2016 | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у свіжому листі салату посівного сорту «Лолло Россо» | Гуцол, В. В.; Гур'єва, І. Г.; Журавель, І. О.; Gutsol, V. V.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.; Гурьева, И. Г. |
2021 | Визначення кількісного вмісту полісахаридів у сировині рейнутрії сахалінської | Алрікабі Абдулраззак Ясір; Процька, В. В.; Журавель, І. О. |
2020 | Визначення кількісного вмісту поліфенольних сполук у сировині Целозії гребінчастої | Дейнека, А. С.; Deineka, A. S.; Процька, В. В.; Процкая, В. В.; Protska, V. V.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, І. О. |
2021 | Визначення кількісного вмісту поліфенолів у сировині Mirabilis jalapa L. | Саррай Дургхам Халід Абед; Журавель, І. О.; Горяча, Л. М. |
2019 | Визначення кількісного вмісту суми вільних амінокислот у сировині целозії гребінчастої | Дейнека, А. С.; Deineka, A. S; Процька, В. В.; Процкая, В. В.; Protska, V. V.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2016 | Визначення кількісного вмісту суми органічних кислот у грибах шиїтаке, майтаке та рейши | Бурда, Н. Є.; Burda, N. Ye.; Журавель, И. А.; Zhuravel', I. O.; Журавель, І. О. |
2021 | Визначення кількісного вмісту суми поліфенольних сполук сировини глухої кропиви пурпурової | Шаповал, К. Ж.; Єгоркіна, Д. М.; Процька, В. В.; Журавель, І. О. |
2015 | Визначення кількісного вмісту хлорофілів у траві амброзії полинолистої | Горяча, Л. М.; Горячая, Л. Н.; Goryacha, L. M.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2021 | Визначення кількісного вмісту інуліну у сировині козельців лучних | Ковгунова, А. В.; Процька, В. В.; Журавель, І. О. |
2013 | Визначення органічних кислот у сировині півонії лікарської сортів "Alba plena" та "Rosea Plena" | Сахацька, І. М.; Кисличенко, В. С.; Журавель, І. О.; Бурда, Н. Є.; Sakhatska, I. M.; Kyslychenko, V. S.; Zhuravel, I. O.; Burda, N. Ye. |
2014 | Визначення основних анатомо-діагностичних ознак трави амброзії полинолистої | Горяча, Л. М.; Журавель, І. О.; Горячая, Л. Н.; Журавель, И. А.; Goryacha, L. M.; Zhuravel, I. O. |
2019 | Визначення показників якості сировини за вимогами ДФУ рейнутрії сахалінської | Алрікабі Абдулраззак Яссір; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Alricabi Abdulrazzak Yassir; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2018 | Визначення показників якості сланей пармелії бороздчатої | Кисличенко, О. А.; Процька, В. В.; Журавель, І. О.; Kyslychenko, O. A.; Kyslychenko, O. A.; Процкая, В. В.; Protska, V. V.; Журавель, И. А.; Zhuravel', І. О. |
2022 | Визначення полісахаридів у плодових тілах спарасису кучерявого | Красноруцька, Д. І.; Журавель, І. О. |
2020 | Визначення полісахаридів у сировині матіоли дворогої сорту Цариця ночі | Пінкевич, В. О.; Пинкевич, В. О.; Pіnkevich, V. O.; Бурда, Н. Є.; Бурда, Н. Е.; Burda, N. Ye.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, І. O. |