Результаты 11 по 30 из 33
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016 | The study of effect of yeasts on qualititative characteristics of cider | Burak, P. S.; Rezvan, O. I.; Khomenko, N. V.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Буряк, П. С.; Резван, О. І.; Резван, О. И.; Хоменко, Н. В.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2016 | The study of influence of bioactive substances on physiological activity of yeasts | Kameneva, O. M.; Punina, Y. O.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Каменева, О. М.; Пунина, Й. О.; Жукова, Й. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2013 | The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol | Shapovalov, D. V.; Ivakhnenko, E. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Шаповалов, Д. В.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Шаповалов, Д. В.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С. |
2014 | The study of the spectrophtometric characteristics of wine materials in storage | Atanova, H. O.; Нladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрельніков, Л. С. |
2014 | The study of the stability of the microflora ferments "Simbilakt" and "Bifivit" to diffirent groups of antibioics | Kamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Камышникова, В. О.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Камишнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П. |
2017 | The fermented beverages based on honey | Litvinenko, A. S.; Литвиненко, В. І.; Литвиненко, В. И.; Kovalev, R. V.; Ковальов, Р. В.; Ковалев, Р. В.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П. |
2017 | The perspective of development of technology of new functional food | Varshko, O. G.; Варшко, О. Г.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | The role of the nutrient environment in the production of probiotic preparations based on lactobacteria | Zymlyanskiy, M. A.; Зимлянський, М. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | Антисептичні препарати у фармацевтичній практиці | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P. |
2016 | Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молока | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2016 | Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерій | Камишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2016 | Вивчення властивостей комплексного препарату «Байкал ЕМ-1 У» | Стрілець, О. П.; Івахненко, О. Л.; Калюжная, О. С.; Стрельников, Л. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S. |
2014 | Вивчення впливу температури на активність бактеріофага у складі мазі | Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Метьолкіна, К. І.; Метелкина, К. И.; Metelkina, K. I. |
2013 | Вивчення мікробіологічної чистоти м'якої лікарської форми з катіозином | Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Кустова, С. П.; Ивахненко, О. Л.; Стрелец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Кустовая, С. П.; Ivahnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Kustova, S. P. |
2016 | Вивчення протимікробної активності настоїв з рослинної сировини Омели білої (Viscum album L.) | Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L. |
2017 | Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пива | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Гунько, А. Р.; Gunko, A. R.; Ястребова, О. А.; Yastrebova, O. A. |
2017 | Обгрунтування методу карбонізації при отриманні сидру яблучного | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S. |
2015 | Оптимізація технології виготовлення м’якої лікарської форми для лікування спермопатій | Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P. |
2017 | Оцінка якості капсул «Катіазин-Ц» | Нікішина, Л. Є.; Никишина, Л. Е.; Nikishina, L. E.; Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P.; Бойко, М. О.; Бойко, М. А.; Boyko, M. O.; Матвєєва, Т. В.; Матвеева, Т. В.; Matveeva, T. V.; Черняєва, О. І.; Черняева, О. И.; Chernyaeva, O. I.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L. |
2014 | Оцінка якості нового спермомодулятора за показником «Мікробіологічна чистота» | Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P.; Бойко, М. О.; Бойко, М. А.; Boyko, M. A.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Петровська, В. В.; Петровская, В. В.; Петровская, В. В. |