Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Characteristics of classical propionic acid bacteria | Staruschenko, U. A.; Старущенко, У. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С. |
2015 | Comparative analysis of methods for determination of antagonist activity of acid lactic bacteria | Bogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2020 | Development of composition and technology of bioproduct Based on propionic acid bacteria and plant raw materials | Vehera, P. R.; Вегера, П. Р.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С. |
2016 | Development of composition and technology of new functional foods - koumiss, thane, ayran | Soloviova, A. V.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Kaliuzhnaia, O. S.; Соловьева, А. В.; Соловйова, А. В.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С. |
2016 | Development of functional drinks on the basis of starters | Glagolev, B. A.; Andrusyak, D. Ya.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Глаголев, В. А.; Андрусяк, Д. Я.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрельніков, Л. С. |
2020 | Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridients | Ivanchenko, K. O.; Іванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С. |
2019 | Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probiotics | Maystrenko, N. O.; Kaliuzhnaia, O. S.; Strilets, O. P.; Майстренко, Н. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П. |
2017 | Development of the composition and technology of the matsun dairy drink | Kaplun, O. O.; Каплун, О. О.; Каплун, О. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Striletc, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2019 | Development of the functional drink based on propionic acid bacteria enriched with cranberry extract and honey | Vehera, P. R.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Вегера, П. Р.; Стрельніков, Л. С.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С. |
2014 | Filtration in biotechnology | Britan, M. V.; Manoukian, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Kalyuzhniy, A. B.; Strelnikov, L. S.; Британ, М. В.; Манукян, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжный, А. Б.; Стрельников, Л. С.; Брітан, М. В.; Манукян, А. А.; Калюжна, О. С.; Стрельніков, Л. С. |
2017 | Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoon | Tronko, K. O.; Тронко, К. О.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2016 | Indicators of quality of probiotic preparations | Bogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Almakaev, M. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєв, М. С. |
2018 | Influence of some prebiotic components on commercial and clinical strains of probiotic cultures | Tronko, К. О.; Тронко, К. О.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С. |
2018 | Influence of the bee products on commercial and clinical strains of probiotic cultures | Andrusyak, D. Y.; Андрусяк, Д. Я.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Sidenko, L. M.; Сиденко, Л. М.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С. |
2016 | The influence of the genes at the rhythm or life | Kuznetsov, O. R.; Strelnikov, L. S.; Kalyuzhnaya, O. S.; Кузнецов, О. Р.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С. |
2017 | Method of producing a suspension of rabies virus strain L. pasteur for the production of the rabies vaccine | Yermolenko, N. A.; Єрмоленко, Н. А.; Ермоленко, Н. А.; Savonova, M. S.; Савонова, М. С.; Varianitsia, V. V.; Варяница, В. В.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С. |
2017 | Modern aspects of using bacteriophages | Sheremet, M. P.; Шеремет, М. П.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П. |
2020 | Potential usage of squalane in complex cosmetic dermatological medicine | Soloviova, A. V.; Соловйова, А. В.; Соловьева, А. В.; Brushnevskaya, V. E.; Брушневська, В. Є.; Брушневская, В. Е.; Kucheruk, K. A.; Кучерук, K. A.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С. |
2013 | Preventive treatment drugs of probiotics | Reshetnyak, O. P.; Lyskova, Y. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Решетняк, О. П.; Лыскова, Ю. В.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Решетняк, О. П.; Лискова, Ю. В.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С. |
2015 | Promising of using baccilus bacteria as producers of enzymes | Soloviova, A. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Соловьева, А. В.; Соловйова, А. В.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С. |