Просмотр собрания по группе - Авторы Калюжная, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 93 по 112 из 128 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировиниВегера, П. Р.; Vehera, P. R.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.
2022Обґрунтування використання добавок у живильних середовищах для стимулювання росту Saccharomyces cerevisiaeГрошова, Л. П.; Калюжная, О. С.
2020Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтамиІванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Ivanchenko, K. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.
2021Обґрунтування співвідношення лакто- та пропіоновокислих бактерій у складі нового функціонального напоюВасильєва, О. А.; Лаврент’єв, М. А.; Калюжная, О. С.
2022Отримання біоматеріалу з міцелію гливи та шиїтаке за допомогою експериментальних прес-формЗубков, О. В.; Калюжная, О. С.
2021Перспективи використання грибного міцелію при створенні біорозкладних матеріалівХохленкова, Н. В.; Калюжная, О. С.
2016Перспективи створення лікарських засобів з бактеріофагамиШеремет, М. П.; Шеремет, Н. П.; Sheremet, M. P.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Перспективность использования пробиотиков в ветеринарииСтрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Боднарчук, М. С.; Боднарчук, М. С.; Bodnarchuk, M. S.
2022Перспективність використання водоростей як продуцентів пігментівЗима, Е. П.; Калюжная, О. С.
2022Перспективність використання водоростей як продуцентів пігментівКалюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Зима, Е. П.
2019Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктівШевченко, Т. О.; Shevchenko, Т. O; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.
2016Перспективність застосування сучасних фільтруючих елементів у виробництві антибіотичної речовини піоцианіну біотехнологічним методомКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.
2022Перспективність розробки десертів функціонального призначенняПереверзєва, А. С.; Калюжная, О. С.
2021Перспективність розробки пігментів на основі технологій мікробного синтезуЗима, Е. П.; Калюжная, О. С.
2021Перспективність створення гігієнічних помад із пробіотичними компонентамиШевченко, К. С.; Калюжная, О. С.
2021Перспективність створення ранових покриттів на основі бактеріальної целюлозиМайстренко, Н. О.; Хохленкова, Н. В.; Калюжная, О. С.
2019Підбір комбінації пробіотичних культур для створення ректальної лікарської формиТішена, Л. О.; Тишена, Л. О.; Tishena, L. О.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Хохленкова, Н. В.; Khokhlenkova, N. V.
2019Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерійСупрун, О. І.; Супрун, О. И.; Suprun, О. І.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhnaia, O. S.
2019Розробка седативного екстракту на основі рослинного комплексуКурбатов, А. І.; Калюжная, О. С.; Kurbatov, A. I.; Курбатов, А. И.; Kaliuzhnaia, O. S.
2010Розробка складу та технології супозиторіїв з пробіотикамиКалюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.