Просмотр собрания по группе - Авторы Тартынская, А. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 3 по 22 из 28 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Research organic acids of Carica papaya l. fruit pulpBaker Abir; Бакер Абір; Бакер Абир; Popova, N. V.; Попова, Н. В.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.
2020Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruitsBasma Daoud; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Басма Дауд
2012Аналiз суми летких сполук трави талабану польового (Thlaspi arvense L.)Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S.
2012Вивчення полісахаридів у траві талабану польовогу Thlapsi arvense L.Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S.
2012Вивчення простатопротекторної дії Талабану польового на моделі кріотравми передміхурової залози в щурів­-самцівАндріяненков, О. В.; Зайченко, Г. В.; Журавель, І. О.; Тартинська, Г. С.; Андрияненков, А. В.; Зайченко, А. В.; Журавель, И. А.; Тартынская, А. С.; Andriyanenkov, A. V.; Zaychenko, A. V; Zhuravel, A. S.; Tartinskaya, A. S.
2021Визначення вмісту амінокислот у плодах динного дереваГлиняна, О. І.; Hlyniana, O. I.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Вельма, В. В.; Вельма, В. В.; Velma, V. V.
2018Визначення кількісного вмісту гідроксикоричних кислот у колосках, зерні, стеблах, листі ячменю звичайного (Hordéum vulgáre L.)Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Журавель, И. А.
2018Визначення кількісного вмісту синігрину методом високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) у траві талабану польового (Thlaspiarvense L.)Панасенко, О. І.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Panasenko, O. I.
2020Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для насіння проса – пшонаБезушенко, Н. І.; Безушенко, Н. И.; Bezushenko, N. I.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.
2019Визначення показників якості сировини за вимогами ДФУ рейнутрії сахалінськоїАлрікабі Абдулраззак Яссір; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Alricabi Abdulrazzak Yassir; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.
2018Дослідження антимікробної активності густого екстракту з трави талабану польовогоТартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.
2011Дослідження жирнокислотного складу насіння, трави та стулок стручечків Thlaspi arvense L.Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S.
2014Дослідження ліпофільних компонентів талабану польового (Thlaspi Arvense L.)Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Тartynska, G. S.; Zhuravel, І. О.; Кyslychenko, V. S.
2011Елементний склад трави, стулочок стручечків і насіння талабану польовогоТартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S.
2019Качественный анализ карбоновых и гидроксикоричных кислот в ярутке полевой корняхМпандзо Жагги Парадис; Мпандзо Жаггі Парадіс; Mpandzo Zhaggi Paradis; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N.
2019Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутанаУcмонов, Х. Ж.; Usmonov, H. Zh.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, O. M.
2019Определение количественного содержания свободных аминокислот в высушенных плодах физалисаБозорова, М.; Bozorova, M.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N.
2019Определение основных показателей качества сырья по требованиям ГФУ для личи плодовЕргашев Шахзодбек; Тартынская, А. С.; Кузнецова, В. Ю.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Kuznietsova, V. Y.
2020Структура та функції практичних занять у ВНЗТартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.
2013Фармакогностичне вивчення Thlaspi arvense L.Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.