Просмотр собрания по группе - Авторы Ivakhnenko, O. L.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 4 по 23 из 26 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017The experimental substantiation of the shelf-life of “Candidocyde” vaccineRybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Ivakhnenko, O. L.; Рибалкін, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Івахненко, О. Л.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, Е. Л.
2016The modern aspects of the low-alcohol fermented beverges productionSigova, A. V.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Сігова, А. В.; Сигова, А. В.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016The perspective of development of prophylactic enzymatic meat productsChornolyuk, M. D.; Zymlyanskiy, M. A.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Чорнолюк, М. Д.; Зимлянський, М. А.; Жукова, Я. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.
2013The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarumAtanova, A. O.; Gladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2015Promising to study the adhesive properties probiotic fermentsKamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, Є. А.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2014Prospects for the use of bacteriophages in cosmetology for the prevention of skin diseasesKashcheyeva, A. I.; Metelkina, K. I.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Кащеева, А. И.; Метелкина, К. И.; Ивахненко, О. Л.; Стрелец, О. П.; Кащеєва, А. І.; Метьолкіна, К. І.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.
2013Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt”Kamishnikova, V. O.; Lapina, K. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Лапина, К. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2014Prospects of using representatives of blue-green algae in the composition of nutrient media for yeastGlupak, O. Y.; Zavolod’ko, O. O.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Глупак, О. Ю.; Заволодько, О. О.; Ивахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Глупак, О. Ю.; Заволодько, О. О.; Івахненко, О. Л.; Стрельніков, Л. С.
2016The study of effect of yeasts on qualititative characteristics of ciderBurak, P. S.; Rezvan, O. I.; Khomenko, N. V.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Буряк, П. С.; Резван, О. І.; Резван, О. И.; Хоменко, Н. В.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.
2016The study of influence of bioactive substances on physiological activity of yeastsKameneva, O. M.; Punina, Y. O.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Каменева, О. М.; Пунина, Й. О.; Жукова, Й. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.
2017Study of medical prerativ suppositories for furher reserchKamishnikova, V. O.; Камишникова, В. О.; Камішнікова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, А. И.; Івахненко, О. Л.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2014The study of the spectrophtometric characteristics of wine materials in storageAtanova, H. O.; Нladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Хладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрельніков, Л. С.
2014The study of the stability of the microflora ferments "Simbilakt" and "Bifivit" to diffirent groups of antibioicsKamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Камышникова, В. О.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Камишнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.
2017The fermented beverages based on honeyLitvinenko, A. S.; Литвиненко, В. І.; Литвиненко, В. И.; Kovalev, R. V.; Ковальов, Р. В.; Ковалев, Р. В.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2017The perspective of development of technology of new functional foodVarshko, O. G.; Варшко, О. Г.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017The role of purification methods in beer manufacturing technologyGunko, A. R.; Гунько, А. Р.; Yastrebova, O. A.; Ястребова, О. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, А. И.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2017The role of the nutrient environment in the production of probiotic preparations based on lactobacteriaZymlyanskiy, M. A.; Зимлянський, М. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Антисептичні препарати у фармацевтичній практиціІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.
2016Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерійКамишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення властивостей комплексного препарату «Байкал ЕМ-1 У»Стрілець, О. П.; Івахненко, О. Л.; Калюжная, О. С.; Стрельников, Л. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.