Browsing by Author Jarukas, L.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Determination and comparison of fatty acids composition of apricot and peach oils | Savchenko, L.; Ivanauskas, L.; Jarukas, L.; Georgiyants, V. |
2020 | Investigation of Organic Acids in Saffron Stigmas (Crocus sativus L.) Extract by Derivatization Method and Determination by GC/MS | Jarukas, L.; Mykhailenko, O.; Baranauskaite, J.; Marksa, M.; Ivanauskas, L. |
2019 | Optimisation of pretreatment and derivatization method for analysis of organic acids by gas chromatography-mass spectrometry | Jarukas, L.; Bezruk, I. V.; Безрук, І. В.; Marksa, M.; Маркса, М.; Ivanauskas, L.; Іванаускас, Л.; Иванаускас, Л. |
2020 | The organic and amino acid composition of herb and rhizome Chamaenerion angustifolium (L.) Scop | Volochai, V. I.; Волочай, В. И.; Волочай, В. І.; Marksa, M.; Маркса, М.; Jarukas, L.; Ярукас, Л.; Skibitska, M.; Скібітська, М.; Скибицкая, М.; Ivanauskas, L.; Иванаускас, Л.; Іванаускас, Л.; Georgiyants, V. A.; Георгиянц, В. А.; Георгіянц, В. А.; Mykhailenko, O. O.; Михайленко, О. А.; Михайленко, О. О. |