Просмотр собрания по группе - Авторы Strilets, O. P.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 151 по 170 из 206 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Изучение адгезивных свойств микроорганизмов некоторых пробиотических препаратовКалюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.
2016Изучение влияния спирулины на кинетику роста лактобактерий при производстве пробиотиковИвахненко, Е. Л.; Івахненко, Є. Л.; Ivakhnenko, E. L.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.
2018Изучение влияния температуры на сорбционную активность геля алюминия гидроксида, как одного из факторов получения качественных вакцинШвыдкая, А. А.; Швидка, А. О.; Schvydka, A. A.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Эглит, В. А.; Эhlyt, V. A.
2016Контроль мікробіологічної чистоти мазей аптечного виготовлення як гарантія їх безпеки та якостіСавченко, Л. П.; Savchenko, L. P.; Умінська, К. А.; Уминская, К. А.; Uminska, K. A.; Вракін, В. О.; Вракин, В. А.; Vrakin, V. O.; Георгіянц, В. А.; Георгиянц, В. А.; Georgiyants, V. A.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.
2017Лишайники как источник биологически активных веществМакаренко, Е. Э.; Makarenko, E. E.; Шаповалова, О. В.; Шаповалова, О. В.; Shapovalova, O. V.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.
2014Лікування кандидамікозів інактивованими клітинами грибів кандидаРибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Rybalkin, M. V.; Філімонова, Н. І.; Филимонова, Н. И.; Filimonova, N. I.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Микробиологический контроль качества зернаСтрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Сыроид, А. М.; Сироід, А. М.; Syroid, A. M.
2018Модельный подход в изучении процесса криоконсервирования эритроцитовКузнецов, О. Р.; Кузнєцов, О. Р.; Kuznetsov, O. R.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Шпакова, Н. М.; Shpakova, N. M.
2010Мікробіологічне обгрунтування вибору гелеутворювача для створення м'якої лікарської форми з комплексом бактеріофагівСтрельников, Л. С.; Іванов, В. А.; Стрілець, О. П.; Ткач, М. М.; Стрельников, Л. С.; Иванов, В. А.; Стрилец, О. П.; Ткач, М. Н.; Strelnikov, L. S.; Ivanov, V. A.; Strilets, O. P.; Tkach, M. M.
2017Мікробіологічне обґрунтування вибору АФІ та їх концентрації у складі стоматологічного гелюМаслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Стрілець, О. П.; Маслий, Ю. С.; Рубан, Е. А.; Стрилец, О. П.; Masliy, Ju. S.; Ruban, O. A.; Strilets, O. P.
2017Мікробіологічне обґрунтування вибору АФІ та їх концентрації у складі стоматологічного гелюМаслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Стрілець, О. П.; Маsliy, Ju. S.; Ruban, O. A.; Strilets, O. P.; Маслий, Ю. С.; Рубан, Е. А.; Стрилец, О. П.
2016Мікробіологічні добрива. Вивчення властивостейСтрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Trutaev, І. V.
2009Мікробіологічні дослідження з вибору консерванту і його концентрації при створенні перорального вітамінного гелю для дітейЗапорожська, С. М.; Стрілець, О. П.; Грубник, І. М.; Zaporozhska, S. M.; Strilets, O. P.; Grubnik, I. M.
2009Мікробіологічні дослідження з вибору консерванту і його концентрації при створенні перорального вітамінного гелю для дітейЗапорожська, С. М.; Стрілець, О. П.; Грубник, І. М.; Zaporozhska, S. M.; Strilets, O. P.; Grubnik, I. M.
2018Мікробіологічні дослідження комбінованого фунгіцидного засобу у формі розчинуКамєнєва, О. М.; Kameneva, O. M.; Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.
2013Наукове і експериментальне обґрунтування складу і технології комбінованих таблетованих лікарських форм антигіпертензивної діїСтрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.
2014Нетрадиционные кисломолочные продуктыРешетняк, О. П.; Решетняк, О. П.; Reshetnyak, O. P.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Обгрунтування концентрації меду при виготовленні темного пиваІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Гунько, А. Р.; Gunko, A. R.; Ястребова, О. А.; Yastrebova, O. A.
2017Обгрунтування методу карбонізації при отриманні сидру яблучногоІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Обгрунтування технології змішування клітин грибів C. albicans та C. tropicalisРибалкін, М. В.; Стрельников, Л. С.; Стрілець, О. П.; Rybalkin, M. V.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Рыбалкин, Н. В.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.