Результаты 1452 по 1471 из 30524
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Determination of terpenoids in Cannabis sativa L. from north of lithuania by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) after hydrodistillation | Endriukaitis, T.; Bezruk, I. V.; Безрук, І. В.; Marksa, M.; Маркса, М.; Konradas Vitkevicius |
2019 | Determination of the bioadhesion indicators of vaginal gel with resveratrol and hyaluronic acid | Ivaniuk, O. I.; Yarnykh, T. G.; Kovalevska, I. V.; Иванюк, Е. И.; Іванюк, О. І.; Ярних, Т. Г.; Ярных, Т. Г.; Ковалеская, И. В.; Ковалевська, І. В. |
2020 | Determination of the concentration of candida albicans protein in candidosis therapy | Rybalkin, M. V.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В. |
2021 | Determination of the degree of esterification and mass fraction of polyuronides of pectin substances of anise (Pimpinella anisum L.) Herbs | Umarov, U. A.; Abdullayeva, A. F.; Kolisnyk, S. V. |
2015 | Determination of the elgacin effect on the cellular component of the immune system in aged rats | Koshova, O. Yu.; Кошова, О. Ю.; Кошевая, Е. Ю. |
2022 | Determination of the extraction frequency of green tea leaves by the antioxidant method | Maslov, O. Yu.; Komisarenko, M. A.; Kolisnyk, S. V.; Golik, M. Yu.; Tsapko, Ye. O.; Akhmedov, E. Yu.; Маслов, О. Ю.; Комісаренко, М. А.; Колісник, С. В.; Голік, М. Ю.; Цапко, Є. О.; Ахмедов, Е. Ю. |
2014 | Determination of the food azo dye carmoisine vs chlorpheniramine maleate ion associate structure | Materiienko, A. S.; Grudko, V. O.; Khanin, V. A.; Georgiyants, V. A.; Матерієнко, А. С.; Грудько, В. О.; Ханін, В. А.; Георгіянц, В. А.; Материенко, А. С.; Грудько, В. А.; Ханин, В. А.; Георгиянц, В. А. |
2023 | Determination of the mechanism of concomitant antiinflammatory activity in a new anticonvulsant agent - a pyrazolopyrimidine derivative | Bskri, A.; Severina, H. I. |
2017 | Determination of the optimal parameters and ionization products of riboxinum | Rosada, M. V.; Bevz, N. Yu.; Georgiyants, V. A.; Росада, М. В.; Бевз, Н. Ю.; Георгіянц, В. А.; Георгиянц, В. А. |
2015 | Determination of the optimal parameters of the technology for the gel with thioctic acid and allantoin | Kovalenko, Sv. N.; Коваленко, Св. М.; Коваленко, Св. Н. |
2016 | The determination of the optimal structure regression model | Vezhichanina, K.; Вежичанина, К. О.; Вежічаніна, К. О. |
2018 | Determination of the optimum conditions for solvent extraction of atomoxetine from biological fluids | Баюрка, С. В.; Баюрка, С. В.; Baiurka, S. V.; Карпушина, С. А.; Карпушина, С. А.; Karpushyna, S. A.; Томаровська, Л. Ю.; Томаровская, Л. Ю.; Tomarovska, L. Yu. |
2017 | Determination of the pathogenicity factors of staphylococcus isolated from skin | Mishustina, A. G.; Мишустина, А. Г.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Dzhoraeva, S. K.; Джораева, С. К.; Ivantsova, E. K.; Иванцова Е. К. |
2014 | Determination of the polysaccharides quantitative content in shiitake, reishi and cordyceps mushrooms | Kishkan, A. I.; Samoylenko, D. I.; Burda, N. Ye.; Кішкань, А. І.; Самойленко, Д. І.; Бурда, Н. Є.; Кишкань, А. И.; Самойленко, Д. И.; Бурда, Н. Е. |
2018 | Determination of the quantitative content of flavonoids in the thalloms of Parmelia sulcata and Parmelia perlata | Kyslychenko, O. A.; Protska, V. V.; Zhuravel', I. O.; Kyslychenko, V. S.; Процкая, В. В.; Процька, В. В.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О. |
2018 | Determination of the quantitative content of procyanidins in hawthorn fruits | Sydora, N. V.; Коvalyova, А. М.; Danylova, І. А.; Сидора, Н. В.; Ковальова, А. М.; Данилова, І. А.; Сидора, Н. В.; Ковалева, А. М.; Данилова, И. А. |
2017 | Determination of the quantitative content of the amount of organic acids and ascorbic acid in different batches of Rosa majalis and Rosa canina raw material | Oproshanska, T. V.; Khvorost, O. P.; Ocheredko, L. V.; Опрошанська, Т. В.; Хворост, О. П.; Очередько, Л. В.; Опрошанская, Т. В.; Хворост, О. П.; Очередько, Л. В. |
2014 | Determination of the shelf-life and storage conditions for an antimicrobial foam cleanser | Baranova, I. I.; Zhuk, O. V.; Kovtun, Yu. V.; Баранова, І. І.; Жук, О. В.; Ковтун, Ю. В.; Баранова, И. И.; Жук, Е. В.; Ковтун, Ю. В. |
2014 | Determination of the shelf-life and storage conditions of the gel for treatment of wounds in the II phase of the wound process | Kran, O. S.; Bashura, O. G.; Кран, О. С.; Башура, О. Г.; Кран, А. С.; Башура, А. Г. |
2016 | Determination of the specific absorption of the 5-hydroxymethylfurfural for quantitative determination of inulin by UV-spectrophotometric method | Proskurina, K. I.; Smelova, N. N.; Dolzhko, D. V.; Yevtifieieva, О. А.; Проскуріна, К. І.; Проскурина, К. И.; Смелова, Н. Н.; Должко, Д. В.; Евтифеева, О. А.; Євтіфєєва, О. А. |