Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1020
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУкраїнець, І. В.-
dc.contributor.authorПетрушова, Л. О.-
dc.contributor.authorГорохова, О. В.-
dc.contributor.authorСидоренко, Л. В.-
dc.contributor.authorЛеонова, С. Г.-
dc.contributor.authorUkrainets, I. V.-
dc.contributor.authorPetrushova, L. A.-
dc.contributor.authorGorokhova, O. V.-
dc.contributor.authorSidorenko, L. V.-
dc.contributor.authorLeonova, S. G.-
dc.date.accessioned2012-02-27T14:29:31Z-
dc.date.available2012-02-27T14:29:31Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citation4'-карбетоксиметилтіазоліл-2-аміди 1-R-2-оксо-4-гідроксихінолін-3-карбонових кислот. Синтез, фізико-хімічні та біологічні властивості / І. В. Українець, Л. О. Петрушова, О. В. Горохова, Л. В. Сидоренко, С. Г. Леонова // Вісник фармації. - 2003. - № 3. - С. 24-28.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/1020-
dc.description.abstractАмідуванням 1-R-2-оксо-3-карбетокси-4-гідрокси-хінолінів 4-карбетоксиметилтіазоліл- 2-аміном здійснено синтез 4'-карбетоксиметилтіазоліл-2-амідів 1 -R-2-оксо-4-гідроксихінолін-3-карбонових кислот. Обговорюються спектри ПМР та результати вивчення протитуберкульозної активності синтезованих сполук.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectамідиen_US
dc.subjectкарбонові кислотиen_US
dc.subjectхіноліниen_US
dc.subjectamidesen_US
dc.subjectcarboxylic acidsen_US
dc.subjectquinolonesen_US
dc.title4'-карбетоксиметилтіазоліл-2-аміди 1-R-2-оксо-4-гідроксихінолін-3-карбонових кислот. Синтез, фізико-хімічні та біологічні властивостіen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24-28(1).pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.