Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10501
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДомар, Н. А.-
dc.contributor.authorСічкар, А. А.-
dc.contributor.authorКузнєцова, В. Ю.-
dc.contributor.authorГубченко, Т. Д.-
dc.contributor.authorДомар, Н. А.-
dc.contributor.authorСичкарь, А. А.-
dc.contributor.authorКузнецова, В. Ю.-
dc.contributor.authorГубченко, Т. Д.-
dc.contributor.authorDomar, N. A.-
dc.contributor.authorSichkar, A. A.-
dc.contributor.authorKuznetsova, V. Yu.-
dc.contributor.authorGubtshenko, T. D.-
dc.date.accessioned2016-11-01T08:40:22Z-
dc.date.available2016-11-01T08:40:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТехнологічні аспекти створення таблеток на основі порошку вичавок винограду культурного та метилурацилу / Н. А. Домар, А. А. Січкар, В. Ю. Кузнєцова, Т. Д. Губченко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2009. - Т. 4, № 3. - С. 20-23.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10501-
dc.description.abstractУ статті наведено технологічні аспекти створення таблеток на основі порошку вичавок винограду культурного та метилурацилу. Обґрунтовано введення до складу таблеткової маси з порошком вичавок винограду куль- турного та метилурацилу, досліджені форма та розміри його часток, а також фармако-технологічні властивості грануляту. Розроблено технологію виготовлення та досліджено показники якості отриманих таблеток.en_US
dc.description.abstractВ статье показаны технологические аспекты создания таблеток на основе порошка выжимок винограда культурного и метилурацила. Обосновано введение в состав таблеточной массы с порошком выжимок винограда культурного метилурацила, исследованы форма и размеры его частиц,а также фармако-технологические свойства гранулята. Разработана технология получения таблеток на основе порошка выжимок винограда и метилурацила, исследованы показатели качества полученных таблеток.en_US
dc.description.abstractTechnological aspects of creation of tablets on the basis of grape cultural husks powder and methyluracilum in this article have been presented. The introduction of methyluracilum in the composition tablet mass with grape cultural husks powder was grounded, the form and the size of particles of methyluracilum and technological properties of the granules have been studied. It was developed that the technology of tablets and quality indices of created tablets have been investigated.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectпорошок вичавок виноградуen_US
dc.subjectметилурацилen_US
dc.subjectтаблеткиen_US
dc.subjectімуномодуляториen_US
dc.subjectпорошок выжимок виноградаen_US
dc.subjectметилурацилen_US
dc.subjectтаблеткиen_US
dc.subjectиммуномодуляторыen_US
dc.subjectgrape cultural husks powderen_US
dc.subjectmethyluracilumen_US
dc.subjecttabletsen_US
dc.subjectimmunomodulatorsen_US
dc.titleТехнологічні аспекти створення таблеток на основі порошку вичавок винограду культурного та метилурацилуen_US
dc.title.alternativeТехнологические аспекты создания таблеток на основе порошка выжимок винограда культурного и метилурацилаen_US
dc.title.alternativeTechnological aspects of creation of tablets based on grape cultural husks powder and methyluracilumen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20-23.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.