Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11113
Название: Фармацевтичне законодавство – 2012. Що змінилося в житті фармацевтів?
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Должникова, О. Н.
Должнікова, О. М.
Dolzhnikova, O. M.
Заричковая, М. В.
Зарічкова, М. В.
Zarichkova, M. V.
Чешева, М. В.
Чешева, М. В.
Chesheva, M. V.
Медведева, Ю. П.
Медведєва, Ю. П.
Medvedyeva, Yu. P.
Мищенко, И. В.
Міщенко, І. В.
Mishchenko, I. V.
Ключевые слова: фармацевтичне законодавство
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Фармацевтичне законодавство – 2012. Що змінилося в житті фармацевтів? / В. М. Толочко, М. В. Зарічкова, І. В. Міщенко, О. М. Должнікова та ін. // Фармацевтичний кур'єр. - 2012.- №12. - С. 24-33.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна фармацевтична галузь являє собою високотехнологічний і наукомісткий сектор економіки України, який потенційно може стати лідером інноваційного розвитку країни. Для повної реалізації її кадрового та технологічного потенціалу важливо продовжити удосконалення державного управління галуззю. Одна з найбільш значущих ланок в забезпеченні лікарськими засобами населення та лікувально-профілактичних установ (ЛПУ) - аптеки як заклади охорони здоров'я, їхня ефективна робота багато в чому залежить від гармонійного й узгодженого законодавства, яке супроводжує та регламентує фармацевтичну діяльність на всіх етапах - від наукових розробок нових лікарських засобів (ЛЗ), просування на фармацевтичному ринку і до їх надходження кінцевим споживачам. Однак сьогодні діяльність аптечних закладів ускладнена через недосконалість та мінливість законодавства. При цьому зміни та доповнення до нормативної бази не завжди охоплюють проблемні питання, можуть містити суперечності й нечіткі формулювання. Тому зараз на всіх ієрархічних рівнях управління фармацією вдосконалюється її законодавче забезпечення. Не виняток і поточний, 2012 рік. У дослідженні змін у законодавчій базі фармацевтичної галузі за 8 місяців 2012 року можна виділити кілька ключових напрямів: державна політика; обіг ЛЗ; ціноутворення на ЛЗ; ліцензійні умови; реклама ЛЗ; відповідальність у сфері фармацевтичної діяльності. Розглянемо кожен із них окремо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11113
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ
Наукові публікації В. М. Толочко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
фарм. законодавство - 2012.pdf4,34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.