Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11658
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдина, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Юдіна, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Yudina, Yu. V. | - |
dc.contributor.author | Гладух, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Гладух, Е. В. | - |
dc.contributor.author | Gladukh, Ye. V. | - |
dc.contributor.author | Бевз, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бевз, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Bevz, N. Yu. | - |
dc.contributor.author | Омирбаева, А. Е. | - |
dc.contributor.author | Омірбаєва, А. Є. | - |
dc.contributor.author | Omirbaeyeva, A. E. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-22T12:08:06Z | - |
dc.date.available | 2017-03-22T12:08:06Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Изучение валидационных характеристик методики количественного определения флавоноидов в траве чертополоха курчавого [Текст] / Ю. В. Юдина [и др.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. – Х., 2016. – С. 711–715. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11658 | - |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.subject | валидация | en_US |
dc.subject | валідація | en_US |
dc.subject | validation | en_US |
dc.subject | флавоноиды | en_US |
dc.subject | флавоноїди | en_US |
dc.subject | flavonoids | en_US |
dc.title | Изучение валидационных характеристик методики количественного определения флавоноидов в траве чертополоха курчавого | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
711-715.pdf | 562,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.