Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12330
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Komisarenko, M. A. | - |
dc.contributor.author | Koshoviy, O. M. | - |
dc.contributor.author | Avidzba, Yu. N. | - |
dc.contributor.author | Комиссаренко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Кошевой, О. Н. | - |
dc.contributor.author | Авидзба, Ю. Н. | - |
dc.contributor.author | Комісаренко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Кошовий, О. М. | - |
dc.contributor.author | Авідзба, Ю. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-15T09:26:31Z | - |
dc.date.available | 2017-05-15T09:26:31Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Komisarenko, M. A. Studies of compound of derivatives of hydroxycinnamic acids and coumarins in cranberry’s leaves by HPLC / M. A. Komisarenko, O. M. Koshoviy, Yu. N. Avidzba // Український біофармацевтичний журнал. - 2016. - № 6. - С. 68-70. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12330 | - |
dc.description.abstract | There was studied the chemical composition of coumarins and derivatives of hydroxycinnamic acid of cranberry’s leaves. In the cranberry’s leaves there were revealed 2 coumarins – umbelliferon, skopoletin; 4 phenolcarbonic and hydroxycinnamic acids – coffee, rosemary, p-coumarinic, chlorogenic and set their contents. | en_US |
dc.description.abstract | Исследован химический состав кумаринов и производных гидроксикоричной кислоты листьев брусники обыкновенной. В листьях брусники обнаружены 2 кумарина – умбеллиферон, скопо- летин; 4 фенолкарбоновые и гидроксикоричные кислоты – кофейная, розмариновая, n-кумаровая, хлорогеновая и установлено их содержание. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено хімічний склад кумаринів та похідних гідроксикоричної кислоти листя брусниці звичайної. В листі брусниці виявлені 2 кумарини – умбеліферон, скополетин; 4 фенолкарбо- нові та гідроксикоричні кислоти – кавова, розмаринова, п-кумарова, хлорогенова та встанов- лено їх вміст. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | cranberry | en_US |
dc.subject | leaves | en_US |
dc.subject | leaves | en_US |
dc.subject | HPLC | en_US |
dc.subject | брусника | en_US |
dc.subject | листья | en_US |
dc.subject | кумарины | en_US |
dc.subject | ВЭЖХ | en_US |
dc.subject | брусниця | en_US |
dc.subject | листя | en_US |
dc.subject | кумарини | en_US |
dc.subject | ВЕРХ | en_US |
dc.title | Studies of compound of derivatives of hydroxycinnamic acids and coumarins in cranberry’s leaves by HPLC | en_US |
dc.title.alternative | Исследование состава производных гидроксикоричной кислоты и кумаринов в листьях брусники методом ВЭЖХ | en_US |
dc.title.alternative | Дослідження складу похідних гідроксикоричної кислоти та кумаринів у листі брусниці методом ВЕРХ | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
89898-190307-1-PB.pdf | 240,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.