Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12971
Название: Результати аналізу асортименту та обсягів споживання топічних НПЗЗ на українському фармацевтичному ринку
Авторы: Міщенко, О. Я.
Мищенко, О. Я.
Mishchenko, O. Ya.
Березняков, А. В.
Berezniakov, A. V.
Коваленко, Є. М.
Kovalenko, Ie. M.
Ключевые слова: нестероїдні протизапальні засоби для місцевого застосування
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Міщенко, О. Я. Результати аналізу асортименту та обсягів споживання топічних НПЗЗ на українському фармацевтичному ринку / О. Я. Міщенко, А. В. Березняков, Є. М. Коваленко // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали V наук.-практ. конф., м. Харків, 23 берез. 2017 р. - Х., 2017. - С. 79-87.
Краткий осмотр (реферат): Препарати з групи нестероїдних протизапальних засобів є найпопулярнішими лікарськими засобами серед лікарів і населення для лікування м'язово-суглобового болю. Задоволення потреб лікарів і пацієнтів топічними НПЗЗ залежить від їх наявності на фармацевтичному ринку, асортименту і цінової доступності. Метою дослідження був аналіз асортименту та обсягів споживання м’яких ЛФ НПЗЗ місцевого застосування, що були представлені на українcькому фармацевтичному ринку. Був проведений ретроспективний аналіз асортименту топічних НПЗЗ, представлених на українському фармацевтичному ринку в 2016 році, та обсягів споживання за даними інформаційно-пошукової компанії «Моріон». На фармацевтичному ринку України НПЗЗ місцевої дії представлені в широкому асортименті, що надає можливість лікарю і пацієнту вибрати препарат з урахуванням ефективності, безпечності і фінансових ресурсів. За обсягами реалізації лідерами на фармацевтичному ринку є ЛЗ чотирьох МНН: диклофенаку (моно- та комбіновані ЛЗ) (60% від загальної кількості реалізованих упаковок), німесуліду (13%), кетопрофену (11%) та ібупрофену (10 %).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/12971
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
79-87.pdf497,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.