Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMarkin, O. M.-
dc.contributor.authorМаркін, О. М.-
dc.date.accessioned2017-11-02T13:58:51Z-
dc.date.available2017-11-02T13:58:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationMarkin, O. M. The content of procyanidins in fruits of mountain ash / O. M. Markin // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 97.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13796-
dc.language.isoenen_US
dc.titleThe content of procyanidins in fruits of mountain ashen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97.pdf112,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.