Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрус, О. Є.-
dc.contributor.authorСтрус, О. Е.-
dc.contributor.authorStrus, O. Ye.-
dc.contributor.authorПоловко, Н. П.-
dc.contributor.authorPolovko, N. P.-
dc.contributor.authorКорецька, М. А.-
dc.contributor.authorКорецкая, А. М.-
dc.contributor.authorKoretska, A. M.-
dc.contributor.authorРехлецька, О. В.-
dc.contributor.authorРехлецкая, О. В.-
dc.contributor.authorRehletska, O. V.-
dc.date.accessioned2018-01-30T09:19:28Z-
dc.date.available2018-01-30T09:19:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВибір жирової основи для мила з сапропелем / О. Є. Струс, Н. П. Половко, М. А. Корецька, О. В. Рехлецька // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 280-282.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14297-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсапропельen_US
dc.subjectsapropelen_US
dc.subjectжирова основаen_US
dc.subjectжировая основаen_US
dc.subjectfat baseen_US
dc.subjectмилоen_US
dc.subjectмылоen_US
dc.subjectsoapen_US
dc.titleВибір жирової основи для мила з сапропелемen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
280-282.pdf520,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.