Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14297Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Струс, О. Є. | - |
| dc.contributor.author | Струс, О. Е. | - |
| dc.contributor.author | Strus, O. Ye. | - |
| dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
| dc.contributor.author | Polovko, N. P. | - |
| dc.contributor.author | Корецька, М. А. | - |
| dc.contributor.author | Корецкая, А. М. | - |
| dc.contributor.author | Koretska, A. M. | - |
| dc.contributor.author | Рехлецька, О. В. | - |
| dc.contributor.author | Рехлецкая, О. В. | - |
| dc.contributor.author | Rehletska, O. V. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-01-30T09:19:28Z | - |
| dc.date.available | 2018-01-30T09:19:28Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Вибір жирової основи для мила з сапропелем / О. Є. Струс, Н. П. Половко, М. А. Корецька, О. В. Рехлецька // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 280-282. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14297 | - |
| dc.language.iso | uk | en_US |
| dc.subject | сапропель | en_US |
| dc.subject | sapropel | en_US |
| dc.subject | жирова основа | en_US |
| dc.subject | жировая основа | en_US |
| dc.subject | fat base | en_US |
| dc.subject | мило | en_US |
| dc.subject | мыло | en_US |
| dc.subject | soap | en_US |
| dc.title | Вибір жирової основи для мила з сапропелем | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 280-282.pdf | 520,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.