Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14403
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorІльїнська, Н. І.-
dc.contributor.authorЧушенко, В. М.-
dc.contributor.authorОсолодченко, Т. П.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorIlyinska, N. I.-
dc.contributor.authorИльинская, Н. И.-
dc.contributor.authorЧушенко, В. Н.-
dc.contributor.authorChushenko, V. M.-
dc.contributor.authorOsolodchenko, T. P.-
dc.date.accessioned2018-02-16T12:26:55Z-
dc.date.available2018-02-16T12:26:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель № 117559 України МПК A61K 36/28, A61K 135/00, A61P 31/04. Спосіб одержання поліфенольного комплексу з трави жоржини сорту Ken’s Flame з антимікробною дією / Т. М. Гонтова, Н. І. Ільїнська, В. М. Чушенко, Т. П. Осолодченко; Власник НФаУ. - № 2017 01227; заявл. 26.06.17; опубл. 26.06.16, Бюл. № 12.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14403-
dc.description.abstractСпосіб одержання сухого екстракту антимікробної дії шляхом багаторазової екстракції рослинної сировини 70 % спиртом етиловим з подальшим об'єднанням витягів, їх відстоюванням, упарюванням та сушінням. Як рослинну сировину використовують траву жоржини сорту Ken's Flame. Екстракцію здійснюють принаймні тричі при співвідношенні сировина:екстрагент 1:8-1:10. Об'єднані витяги піддають очищенню від ліпофільних речовин та полісахаридів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectсухий екстрактen_US
dc.subjectжоржинаen_US
dc.subjectтраваen_US
dc.subjectантимікробна діяen_US
dc.titleСпосіб одержання поліфенольного комплексу з трави жоржини сорту Ken’s Flame з антимікробною дієюen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
117559.pdf200,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.