Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14619
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комісаренко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Комиссаренко, А. Н. | - |
dc.contributor.author | Komissarenko, A. M. | - |
dc.contributor.author | Упир, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Upyr, T. V. | - |
dc.contributor.author | Сенюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Сенюк, И. В. | - |
dc.contributor.author | Senyuk, I. V. | - |
dc.contributor.author | Башар Джабар Алі-Сахлані | - |
dc.contributor.author | Мохаммед Шахм Басім | - |
dc.contributor.author | Ленчик, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Lenchyk, L. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-05T08:59:50Z | - |
dc.date.available | 2018-03-05T08:59:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель № 118457 України МПК A61K 36/736, B01D 53/18, A61P 1/10, A61K 131/00. Спосіб одержання засобу з послаблюючою активністю з плодів сливи домашньої / Комісаренко А. М., Упир Т. В., Сенюк І. В., Башар Джабар Алі-Сахлані, Мохаммед Шахм Басім, Ленчик Л. В.; Власник НФаУ. - № 2017 01747; заявл. 23.02.2017; опублл. 10.08.2017, Бюл.№ 15. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14619 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання засобу з послаблюючою активністю включає обробку рослинної сировини гарячою водою з наступними відстоюванням, центрофугуванням і сушінням. При цьому як рослинну сировину використовують свіжі плоди сливи домашньої у співвідношенні сировини до екстрагенту 1:5-1:6. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.title | Спосіб одержання засобу з послаблюючою активністю з плодів сливи домашньої | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Патенти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
118457.pdf | 173,63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.