Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриненко, У. В.-
dc.contributor.authorGrinenko, U. V.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.date.accessioned2018-03-22T14:13:01Z-
dc.date.available2018-03-22T14:13:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГриненко, У. В. Визначення вмісту гідроксикоричних кислот в мякоті плодів айви довгастої сортів "Студентка" та "Дарунок онуку" / У. В. Гриненко, І. О. Журавель // ХИСТ. - 2017. - Вип. 19. - С. 494.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14811-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectайваuk_UA
dc.titleВизначення вмісту гідроксикоричних кислот в мякоті плодів айви довгастої сортів "Студентка" та "Дарунок онуку"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХИСТ-for-WEB-2017(1).pdf4,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.