Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14973
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYurieva, K. S.-
dc.contributor.authorЮрьева, К. С.-
dc.contributor.authorOrlova, V. V.-
dc.contributor.authorОрлова, В. В.-
dc.contributor.authorKalyuzhnaya, O. S.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.date.accessioned2018-04-05T12:10:42Z-
dc.date.available2018-04-05T12:10:42Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationYurieva, K. S. Studying of the market of the commercial starters for nutritional fermented milk products / K. S. Yurieva, V. V. Orlova, O. S. Kalyuzhnaya // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIV international scientific and practical conference of young scientists and student, April 20, 2017. - Kh., 2017. - Vol. 1. - P. 351.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14973-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleStudying of the market of the commercial starters for nutritional fermented milk productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
351.pdf113,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.