Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15444
Название: Методичні рекомендації з контролю якості лікарських засобів. Модуль «Лікарські засоби, похідні гетероциклів, алкалоїдів, вуглеводів та вітамінів»
Авторы: Георгіянц, В. А.
Українець, І. В.
Сидоренко, Л. В.
Бевз, Н. Ю.
Горохова, О. В.
Грудько, В. О.
Северіна, Г. І.
Петрушова, Л. О.
Бур’ян, Г. О.
Бевз, О. В.
Ключевые слова: похідні гетероциклів;похідні алкалоїдів;лікарські засоби;контроль якості;методики аналізу лікарських форм;похідні вуглеводів
Дата публикации: 2018
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Методичні рекомендації з контролю якості лікарських засобів. Модуль «Лікарські засоби, похідні гетероциклів, алкалоїдів, вуглеводів та вітамінів» / В. А. Георгіянц [та ін.] – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. – 67 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з контролю якості лікарських засобів (модуль «Лікарські засоби, похідні гетероциклів, алкалоїдів, вуглеводів та вітамінів») призначені для самостійної підготовки до лабораторних занять з фармацевтичної хімії здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація» фармацевтичного факультету. У методичних рекомендаціях наведено протоколи проведення аналізу лікарських засобів гетероциклічної структури і природного походження, які містять методики ідентифікації, випробувань на чистоту, кількісного визначення лікарських речовин хімічними та фізико-хімічними методами; методики аналізу лікарських форм аптечного і промислового виробництва. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з фармацевтичної хімія для здобувачів вищої освіти фармацевтичних факультетів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15444
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри медичної хiмiї
Навчальні видання кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Протоколи аналізу Гетероцикли, алкалоїди, вуглеводи, вітаміни.pdf
  Restricted Access
1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.