Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15733
Название: Фармакотерапія захворювань шлунково-кишкового тракту та гепатобіліарної системи
Авторы: Кіреєв, І. В.
Рябова, О. О.
Кашута, В. Є.
Ryabova, O. O.
Рябова, О. А.
Киреев, И. В.
Kireev, I. V.
Кашута, В. Е.
Kashuta, V. E.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Кіреєв, І. В. Фармакотерапія захворювань шлунково-кишкового тракту та гепатобіліарної системи : метод. рек. для викладачів / І. В. Кіреєв, О. О. Рябова, В. Є. Кашута. – Х. : НФаУ, 2018. – 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять мету практичного заняття, регламент проведення практичного заняття, перелік теоретичних питань для аудиторного заняття та для самостійної роботи студента, інформаційний матеріал, розбір якого запропоновано на практичному занятті, ситуаційні завдання для розв’я зання студентами під час практичного заняття, ситуаційні завдання для перевірки самостійної роботи студента, п ерелік тестових завдань для контролю знань, умінь і практичних навичок , к ритерії оцінювання успішності студентів за темою заняття , с писок рекоменд ованих літературних джерел . Методичні рекомендації призначені для викладачів дисципліни «Фармакотерапія», що викладається у фармацевтичних закладах вищої освіти і на фармацевтичних факультетах медичних закладів вищ ої освіти ІІІ - ІV рівнів акредитації для ст удентів спеціальності «Фармація» освітньої програми «Клінічна фармація» .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15733
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакології та фармакотерапії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4_ПЗ_ ШКТ_викл.pdf
  Restricted Access
646,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора