Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15752
Название: Фармацевтична ботанікаМодуль 2. Генеративні органи. Систематичний огляд лікарських рослин з елементами фітоекології і ценології. Методичні вказівки до самопідготовки і виконання аудиторних робіт здобувачами вищої освіти зі спеціальності «Фармація»
Авторы: Гонтова, Т. М.
Сіра, Л. М.
Руденко, В. П.
Гонтовая, Т. Н.
Gontova, T. M.
Sira, L. М.
Rudenko, V. P.
Ключевые слова: фармацевтична ботаніка;практичні заняття;позааудиторна робота;рослини;морфологія;систематика;основи фітоекології;фітоценології
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Гонтова, Т. М. Фармацевтична ботанікаМодуль 2. Генеративні органи. Систематичний огляд лікарських рослин з елементами фітоекології і ценології. Методичні вказівки до самопідготовки і виконання аудиторних робіт здобувачами вищої освіти зі спеціальності «Фармація» / Т. М. Гонтова, Л. М. Сіра, В. П. Руденко. - Харків : ПП «Єсін», 2018. - 16 с.
Описание: Методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти спеціальності «Фармація» освітніх програм «Фармація», «Клінічна фармація», Технології парфумерно-косметичних засобів» призначені для самопідготовки і виконання завдань практичних (Частина 1) і семінарських (Частина 2) занять за темами змістових модулів дисципліни 4-6. Видання також містить тематичний план аудиторних і післяаудиторних занять, перелік основної і додаткової літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15752
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метод. рек. Ф,КФ,ТПКЗ М2 17-18 (2).pdf
  Restricted Access
1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.