Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16156
Назва: Визначення формули смаку льодяників з рослинними екстрактами для лікування функціональних захворювань нервової системи
Автори: Борко, Є. А.
Ковалевська, І. В.
Borko, Ye. A.
Борко, Е. А.
Ковалевская, И. В.
Kovalevska, I. V.
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Борко, Є. А. Визначення формули смаку льодяників з рослинними екстрактами для лікування функціональних захворювань нервової системи / Є. А. Борко, І. В. Ковалевська // Фармацевтична наука та практика : проблеми, досягнення, перспективи розвитку = Pharmaceutical science and practice : problems, achievements, prospects : матеріали ІІ наук. - практ. інтернет - конф. з міжнар. участю, м. Харків, 27 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 202.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16156
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
202.pdf265,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.