Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16599
Название: Підготовка, оформлення і захист курсових робіт з аптечної технології ліків
Другие названия: Подготовка, оформление и защита курсовых работ по аптечной технологии лекарств
Авторы: Половко, Н. П.
Вишневська, Л. І.
Зуйкіна, С. С.
Ковальова, Т. М.
Богуцька, О. Є.
Зубченко, Т. М.
Половко, Н. П.
Вишневская, Л. И.
Зуйкина, С. С.
Богуцкая, Е. Е.
Зубченко, Т. Н.
Polovko, N. P.
Vyshnevska, L. І.
Zuykina, S. S.
Ковалева, Т. Н.
Kovaliova, T. N.
Bogutska, O. Ye.
Zubchenko, T. M.
Ключевые слова: методичні рекомендації;методические рекомендации;guidelines;курсова робота;курсовая работа;coursework
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Підготовка, оформлення і захист курсових робіт з аптечної технології ліків : метод. рек. для студентів спец. «Фармація» денної та заочної форм навчання / Н. П. Половко, Л. І. Вишневська, С. С. Зуйкіна [та ін.]. – Х., 2018. – 27 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації створені для надання методичної та практичної допомоги студентам спеціальності «Фармація» в підготовці і оформленні курсових робіт з аптечної технології ліків. Рекомендовані для позааудиторної роботи студентів спеціальності «Фармація».
Описание: Однією з основних форм самостійної роботи студентів є написання ними курсової роботи, питанням методики яких і присвячені ці матеріали. На сьогоднішній день відбуваються об'єктивні зміни в організації всього навчального процесу, і в тому числі, в підготовці студентами курсових робіт, які необхідно враховувати. Швидкий розвиток інформаційних технологій, поява системи «Інтернет» істотно розширюють можливості студентів щодо скорочення трудомісткості виконання курсових робіт, насиченню їх проблемними питаннями, статистичними матеріалами, сприяють підвищенню їх якості. Дані методичні вказівки щодо виконання та підготовки до захисту курсових робіт призначені для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності «Фармація» з дисципліни «Аптечна технологія ліків». Методичні вказівки містять такі розділи: загальна спрямованість і структура курсової роботи, вимоги до її змісту та оформлення, порядок захисту курсової роботи та критерії її оцінювання. Методичні вказівки допомагають студенту зрозуміти, що курсова робота є формою самостійної роботи, що виконується студентом на певну тему, відповідно до переліку тем курсових робіт з даної дисципліни. Курсова робота виконується під керівництвом викладача, в процесі її написання студент розвиває початкові навички наукової роботи, закріплюючи і одночасно розширюючи знання, отримані при вивченні дисципліни «Аптечна технологія ліків». При виконанні курсової роботи студент повинен показати своє вміння працювати з нормативним матеріалом та іншими літературними джерелами, а також можливість систематизувати і аналізувати фактичний матеріал і самостійно творчо його осмислювати. Методичні вказівки дадуть можливість студенту правильно і кваліфіковано написати курсову роботу, дотримуючись при цьому стандартів щодо її оформлення. Добре підготовлена курсова робота дає студенту впевненість у своїй готовності до виконання в майбутньому дипломної або магістерської роботи. Творчий розвиток логіки, методів і прийомів виконання робіт – запорука їх відповідності зростаючим вимогам до підготовки фахівців вищої школи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16599
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Курсові роботи методичка.pdf
  Restricted Access
521,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.