Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16609
Название: | Технологічні дослідження з розробки основи корегованої лікарської форми |
Другие названия: | Технологические исследования по разработке основы корректированной лекарственной формы |
Авторы: | Вишневська, Л. І. Шмалько, О. О. Яковенко, В. К. Мегалінський, В. А. Вишневская, Л. И. Шмалько, А. А. Яковенко, В. К. Мегалинский, В. А. Vyshnevska, L. І. Shmal’ko, О. О. Iakovenko, V. K. Megalinsky, V. A. |
Ключевые слова: | комбінований сироп;основа;загусники;допоміжні речовини;фітокомпозиція;склад;технологія;комбинированный сироп;основа;загустители;вспомогательные вещества;фитокомпозиция;состав;технология;combined syrup;base;thickeners;excipients;herbal compound;composition;technology |
Дата публикации: | 2016 |
Библиографическое описание: | Вишневська, Л. І. Технологічні дослідження з розробки основи корегованої лікарської форми / Л. І. Вишневська, О. О. Шмалько, В. К. Яковенко, В. А. Мегалінський // Scientific Journal «Science Rise: Pharmaceutical Science». – 2016. – № 4 (4). – С. 4-9. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою нашої роботи було обґрунтування та дослідження з вивчення допоміжних речовин, зок-
рема загусників, у розробці складу основи комбінованого сиропу на основі фітокомпозиції, призначеного
для лікування захворювань гепатобіліарної системи та жовчного міхура The aim was to substantiate and to study excipients, in particular thickeners, in development of the base composition of the combined syrup containing herbal compound, applied for the treatment of hepatobiliary system and gallbladder. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16609 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
texcfarm_2016_4_3.pdf | 503,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.