Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16639
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Ковалева, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Kovalyova, T. M. | - |
dc.contributor.author | Половко, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Polovko, N. P. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-06T14:03:30Z | - |
dc.date.available | 2018-11-06T14:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова, Т. М. Дослідження з вибору консерванта при розробці крему косметичного з екстрактом конюшини лугової / Т. М. Ковальова, Н. П. Половко // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4. - С. 110-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16639 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конюшина лугова | uk_UA |
dc.subject | clover of meadow | uk_UA |
dc.subject | клевер луговой | uk_UA |
dc.subject | екстракт | uk_UA |
dc.subject | экстракт | uk_UA |
dc.subject | extract | uk_UA |
dc.subject | консервант | uk_UA |
dc.subject | крем | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.subject | косметичні засоби | uk_UA |
dc.subject | cosmetics | uk_UA |
dc.subject | косметические средства | uk_UA |
dc.title | Дослідження з вибору консерванта при розробці крему косметичного з екстрактом конюшини лугової | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование по выбору консерванта при разработке крема косметического с экстрактом клевера лугового | uk_UA |
dc.title.alternative | Research on the choice of preservative in the development of cosmetic cream with an extract of clover of meadow | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110-112.pdf | 394,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.