Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16640Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Kalyuzhnaya, O. S. | - |
| dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Шпорт, Я. В. | - |
| dc.contributor.author | Shport, Ya. V. | - |
| dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Стрилец, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Strilets, O. P. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-11-06T14:05:21Z | - |
| dc.date.available | 2018-11-06T14:05:21Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Калюжная, О. С. Вивчення впливу деяких пребіотичних допоміжних компонентів на комерційні та клінічні штами пробіотичних культур / О. С. Калюжная, Я. В. Шпорт, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4. - С. 100-102. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16640 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | штами пробіотичних культур | uk_UA |
| dc.subject | strains of probiotic cultures | uk_UA |
| dc.subject | штаммы пробиотических культур | uk_UA |
| dc.title | Вивчення впливу деяких пребіотичних допоміжних компонентів на комерційні та клінічні штами пробіотичних культур | uk_UA |
| dc.title.alternative | Study of the influence of some prebiotic auxiliaries components for commercial and clinical strains of probiotic cultures | uk_UA |
| dc.title.alternative | Изучение влияния некоторых пребиотических вспомогательных компонентов на коммерческие и клинические штаммы пробиотических культур | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 100-102.pdf | 317,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.