Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16676
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, О. О. | - |
dc.contributor.author | Гонтова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Sokolova, O. O. | - |
dc.contributor.author | Гонтовая, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Gontova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-08T12:53:25Z | - |
dc.date.available | 2018-11-08T12:53:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель № 121462 України МПК A61K 36/28, A61P 29/00. Спосіб одержання сухого екстракту з кошиків соняшника однорічного / Соколова О. О., Гонтова Т. М.; Власник НФаУ. - № 2017 05217; заявл. 29.05.2017; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16676 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання сухого екстракту з кошиків соняшника однорічного включає антимікробну дію шляхом багаторазової екстракції рослинної сировини розчином спирту етилового з подальшим об'єднанням відфільтрованих екстрактів, упарюванням, очисткою та сушінням відфільтрованого осаду. Як рослинну сировину використовують кошики соняшника однорічного, екстракцію здійснюють 40 % розчином спирту етилового при кімнатній температурі тричі при співвідношенні сировини до екстрагенту 1:10. Першу екстракцію проводять 12 годин, другу і третю - по 2 години кожна, очистку від ліпофільних домішок проводять хлороформом, а від полісахаридів - осадженням 96 % етиловим спиртом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сухий екстракт соняшник | uk_UA |
dc.title | Спосіб одержання сухого екстракту з кошиків соняшника однорічного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент на корисну модель подсолнечник 11.12.pdf | 159,84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.