Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17547
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штриголь, С. Ю. | - |
dc.contributor.author | Штрыголь, С. Ю. | - |
dc.contributor.author | Shtrygol, S. Yu. | - |
dc.contributor.author | Yevlash, V. V. | - |
dc.contributor.author | Евлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Товчига, О. В. | - |
dc.contributor.author | Tovchiga, O. V. | - |
dc.contributor.author | Степанова, С. І. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, S. I. | - |
dc.contributor.author | Степанова, С. И. | - |
dc.contributor.author | Койро, О. О. | - |
dc.contributor.author | Koyro, O. O. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-14T10:13:18Z | - |
dc.date.available | 2019-01-14T10:13:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи застосування сировини яглиці звичайної (Aegopodium podagraria L.) у складі харчових продуктів, які мають сприятливі метаболічні властивості / С. Ю. Штриголь, В. В. Євлаш, М. І. Погожих, О. В. Товчига, С. І. Степанова, О. О. Койро // Синтез і аналіз біологічно активних речовин і лікарських субстанцій : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 80-річчю з дня народження д-ра фармац. наук, професора О. М. Гайдукевича, м. Харків, 12-13 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 197-198. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/17547 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | яглиця звичайна | uk_UA |
dc.subject | сныть обыкновенная | uk_UA |
dc.subject | метаболічні властивості | uk_UA |
dc.subject | metabolic properties | uk_UA |
dc.subject | метаболические свойства | uk_UA |
dc.title | Перспективи застосування сировини яглиці звичайної (Aegopodium podagraria L.) у складі харчових продуктів, які мають сприятливі метаболічні властивості | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы применения сырья сныти обыкновенной (Aegopodium podagraria L.) в составе пищевых продуктов, которые имеют благоприятные метаболические свойства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій кафедри фармакологiї та клінічної фармації Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
197-198.pdf | 428,06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.