Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18053
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сенюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Башар Джаббар Алі-Сахлані | - |
dc.contributor.author | Senyuk, I. V. | - |
dc.contributor.author | Bashar Аl-Jabbar Ali Sahlani | - |
dc.contributor.author | Сенюк, И. В. | - |
dc.contributor.author | Башар Джаббар Али-Сахлани | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T13:15:00Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T13:15:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Сенюк, І. В. Дослідження впливу сухого екстракту та полісахаридного комплексу плодів сливи на гістоструктуру печінки щурів в умовах етанолової інтоксикації / І. В. Сенюк, Башар Джаббар Алі-Сахлані // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доп. І наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 18 жовт. 2018 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. - С. 204. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18053 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | Слива домашня | uk_UA |
dc.subject | екстракти | uk_UA |
dc.subject | етанол | uk_UA |
dc.subject | щури | uk_UA |
dc.subject | Слива домашняя | uk_UA |
dc.subject | экстракты | uk_UA |
dc.subject | этанол | uk_UA |
dc.subject | крысы | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу сухого екстракту та полісахаридного комплексу плодів сливи на гістоструктуру печінки щурів в умовах етанолової інтоксикації | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование влияния сухого экстракта и полисахаридного комплекса плодов сливы на гистоструктуру печени крыс в условиях этаноловой интоксикации | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
204.pdf | 411,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.