Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧікіткіна, В. В.-
dc.contributor.authorКононенко, Н. М.-
dc.contributor.authorСорокіна, М. В.-
dc.contributor.authorChikitkina, V. V.-
dc.contributor.authorKononenko, N. M.-
dc.contributor.authorSorokina, M. V.-
dc.contributor.authorЧикиткина, В. В.-
dc.contributor.authorКононенко, Н. Н.-
dc.contributor.authorСорокина, М. В.-
dc.date.accessioned2019-02-25T09:38:38Z-
dc.date.available2019-02-25T09:38:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЧікіткіна, В. В. Вплив сухого екстракту імбиру на ступінь окиснювальної модифікації білків при експериментальному метаболічному синдромі / В. В. Чікіткіна, Н. М. Кононенко, М. В. Сорокіна // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : тези доп. І наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 18 жовт. 2018 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2018. - С. 262.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18137-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectімбирuk_UA
dc.subjectекстрактиuk_UA
dc.subjectметаболічний синдромuk_UA
dc.subjectимбирьuk_UA
dc.subjectэкстрактыuk_UA
dc.subjectметаболический синдромuk_UA
dc.titleВплив сухого екстракту імбиру на ступінь окиснювальної модифікації білків при експериментальному метаболічному синдроміuk_UA
dc.title.alternativeВлияние сухого экстракта имбиря на степень окислительной модификации белков при экспериментальном метаболическом синдромеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
262.pdf411,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.