Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorИльинская, Н. И.-
dc.contributor.authorВолочай, В. И.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorІльїнська, Н. І.-
dc.contributor.authorВолочай, В. І.-
dc.contributor.authorIlyinska, N. I.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorVolochai, V. I.-
dc.date.accessioned2019-05-22T12:09:24Z-
dc.date.available2019-05-22T12:09:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРоманова, С. В. Изучение каротиноидов в липофильном экстракте чечевицы пищевой / С. В. Романова, Н. И. Ильинская, В. И. Волочай // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних і косметичних лікарських засобів : зб. наук. пр. - Х. : НФаУ, 2019. - Вип. 3. - С. 194-195.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18713-
dc.descriptionКачественно каротиноиды в липофильном экстракте определяли методом ТСХ на пластинках «Sorbfil» (ПТСХ-ПВ-УФ) в системах растворителей гексан - ацетон (6: 4) – I направление, гексан - ацетон (6: 2) – II направление. Количественное определение каротиноидов в липофильной фракции проводили спектрофотометрическим методом на спектрофотометре СФ – 46.uk_UA
dc.description.abstractВ результате проведенных исследований в липофильном экстракте травы чечевицы пищевой методом тонкослойной хроматографии было обнаружено не менее 4 веществ каротиноидной природы, их содержание в исследуемом липофильном экстракте составило 0,35 ± 0,08%.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectЧечевица пищевая, каротиноиды, хлорофиллы, липофильный экстрактuk_UA
dc.titleИзучение каротиноидов в липофильном экстракте чечевицы пищевойuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
194-195.pdf735,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.