Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18725
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДемешко, О. В.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorДемешко, О. В.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.contributor.authorDemeshko, O. V.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.contributor.authorDuchenko, M. A.-
dc.date.accessioned2019-05-23T10:56:20Z-
dc.date.available2019-05-23T10:56:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДученко, М. А. Якісне та кількісне визначення органічних кислот Gleditsia triacanthos / М. А. Дученко, О. В. Демешко, С. В. Романова // Збірник наукових праць співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. – К., 2017. – Вип. 27. – С. 55 - 60.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/18725-
dc.descriptionПроведено якісне та кількісне вивчення вільних органічних кислот та аскорбінової кислоти у листі та стулках плодів гледичії звичайної. За допомогою паперової хроматографії в листі гледичії виявлені аскорбінова, яблучна, щавлева і винна кислоти, у стулках плодів ідентифіковані аскорбінова, бурштинова, щавлева, винна та яблучна кислоти. Встановлено вміст вільних органічних кислот (в листі 2,1±0,02%, у стулках – 1,55±0,02%) та аскорбінової кислоти гледичії (в листі він складає 0,026±0,001%, у стулках – 0,038±0,002%).uk_UA
dc.description.abstractПроведене якісне та кількісне вивчення органічних кислот листя та стулок гледичії звичайної.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгледичія звичайнаuk_UA
dc.subjectорганічні кислотиuk_UA
dc.subjectкількісне визначенняuk_UA
dc.titleЯкісне та кількісне визначення органічних кислот Gleditsia triacanthosuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.jpg158,24 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.