Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19038
Название: Фінансові потоки в логістичних системах : метод. рек. з підготовки до аудиторного контролю якості самостійної роботи здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Логістика»
Другие названия: Финансовые потоки в логистических системах : метод. рек. по подготовке к аудиторному контролю качества самостоятельной работы соискателей высшего образования, обучающихся по образовательно-профессиональной программе «Логистика»
Авторы: Посилкіна, О. В.
Гладкова, О. В.
Posylkina, O. V.
Посылкина, О. В.
Gladkova, O. V.
Ключевые слова: логістична система;фінансові потоки;управління фіннсовими потоками
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Посилкіна, О. В. Фінансові потоки в логістичних системах : метод. рек. з підготовки до аудиторного контролю якості самостійної роботи здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Логістика» / О. В. Посилкіна, О. В. Гладкова. - Харків : НФаУ, 2019. - 38 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з підготовки до аудиторного контролю якості самостійної роботи здобувачів вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Логістика» містять: мету та загальні вимоги до виконання контрольної роботи; тестові та практичні завдання, що дозволяють оцінити рівень підготовки студента за навчальною дисципліною; зразок білету та критерії оцінки контрольної роботи; список рекомендованої літератури, яку можуть використовувати студенти під час підготовки до її написання. Завдання розроблені відповідно до робочої програми з навчальної дисципліни «Фінансові потоки в логістичних системах».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19038
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Контрольні методичка ФПЛС.doc
  Restricted Access
345,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.