Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19137
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБозорова, М.-
dc.contributor.authorBozorova, M.-
dc.contributor.authorТартынская, А. С.-
dc.contributor.authorТартинська, Г. С.-
dc.contributor.authorTartynskaya, G. S.-
dc.contributor.authorНовосел, Е. Н.-
dc.contributor.authorНовосел, О. М.-
dc.contributor.authorNovosel, E. N.-
dc.date.accessioned2019-08-05T13:09:59Z-
dc.date.available2019-08-05T13:09:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБозорова, М. Определение количественного содержания свободных аминокислот в высушенных плодах физалиса / М. Бозорова, А. С. Тартынская, Е. Н. Новосел // Фармакоекономіка в Україні: стан і перспективи розвитку : матеріали ХІ наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 24 трав. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 18-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19137-
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectплоды физалисаuk_UA
dc.subjectплоди фізалісуuk_UA
dc.subjectphysalisuk_UA
dc.subjectсвободные аминокислотыuk_UA
dc.subjectвільні амінокислотиuk_UA
dc.subjectfree amino acidsuk_UA
dc.titleОпределение количественного содержания свободных аминокислот в высушенных плодах физалисаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18-19.pdf431,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.