Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19309
Название: Методологія і організація наукових досліджень
Авторы: Козирєва, О. В.
Kozyreva, O. V.
Козырева, Е. В.
Ключевые слова: методологія;наукові дослідження;організація
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Козирєва, О. В. Методологія і організація наукових досліджень : метод. рек. до семінарських занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою Адміністративний менеджмент денної та заочної форм навчання / О. В. Козирєва. – Харків : Вид-во НФаУ, 2018. - 33 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для здобувачів денної та заочної форм навчання. Їх мета – формування у здобувачів комплексу знань про методики виконання наукових досліджень, які включають особливості формулювання теми, мети і завдань наукового дослідження, аналіз наукової проблеми. Значна увага приділена творчому мисленню, плануванню дослідницької роботи; вивченню й обробці літературних джерел; патентним дослідженням і охороні інтелектуальної власності. Зміст кожного семінарського заняття розкривається за допомогою таких структурних елементів, як питань для самоконтролю, практичних завдань та тестових завдань для перевірки знань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19309
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
метод-семінар..pdf592,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.