Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19312
Название: Виробнича переддипломна практика
Авторы: Козирєва, О. В.
Демченко, Н. В.
Зоідзе, Д. Р.
Kozyrieva, O. V.
Козырева, Е. В.
Demchenko, N. V.
Зоидзе, Д. Р.
Zoidze, D. R.
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Козирєва, О. В. Виробнича переддипломна практика : метод. рек. до проходження виробничої переддипломної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності) денної та заочної форм навчання / О. В. Козирєва, Н. В. Демченко, Д. Р. Зоідзе. – Харків : Вид-во НФаУ, 2018. – 65 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для належної організації виробничої переддипломної практики здобувачів. Програму з виробничої переддипломної практики розроблено відповідно до освітньо-професійної програми Менеджмент організацій і адміністрування та навчального плану підготовки магістрів за спеціальністю Менеджмент. Навчально-методичне видання містить: мету й завдання виробничої переддипломної практики, вимоги до змісту та оформлення звіту, алгоритм побудови економіко- математичних моделей та оцінки ефективності результатів отриманих під час практики, список рекомендованої літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19312
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метода Виробн Переддиплом практика_МОм.pdf
  Restricted Access
915,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.