Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19315
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Башар Джабар Аль Сахлані | - |
dc.contributor.author | Лахдар Таха Яссін | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-15T12:55:14Z | - |
dc.date.available | 2019-08-15T12:55:14Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Башар Джабар Аль Сахлані Вивчення антимікробної та пребіотичної активності екстракту плодів сливи домашньої / Башар Джабар Аль Сахлані, Лахдар Таха Яссін // Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19315 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
dc.subject | плодів сливи домашньої екстракт | uk_UA |
dc.subject | fruit plum home extract | uk_UA |
dc.subject | плодов сливы домашней экстракт | uk_UA |
dc.subject | антимікробна активність | uk_UA |
dc.subject | антимикробная активность | uk_UA |
dc.subject | antimicrobial activity | uk_UA |
dc.subject | пребіотична активність | uk_UA |
dc.subject | prebiotic activity | uk_UA |
dc.subject | пребиотическая активность | uk_UA |
dc.title | Вивчення антимікробної та пребіотичної активності екстракту плодів сливи домашньої | uk_UA |
dc.title.alternative | Изучение антимикробной и пребиотической активности экстракта плодов сливы домашней | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of Antimicrobial and Prebiotic Activity of Plum Fruit Extract | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 73,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.