Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19315
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБашар Джабар Аль Сахлані-
dc.contributor.authorЛахдар Таха Яссін-
dc.date.accessioned2019-08-15T12:55:14Z-
dc.date.available2019-08-15T12:55:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБашар Джабар Аль Сахлані Вивчення антимікробної та пребіотичної активності екстракту плодів сливи домашньої / Башар Джабар Аль Сахлані, Лахдар Таха Яссін // Фізіологічні та біохімічні механізми розвитку і корекції патологічних станів : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, м. Харків, 5-6 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19315-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.subjectплодів сливи домашньої екстрактuk_UA
dc.subjectfruit plum home extractuk_UA
dc.subjectплодов сливы домашней экстрактuk_UA
dc.subjectантимікробна активністьuk_UA
dc.subjectантимикробная активностьuk_UA
dc.subjectantimicrobial activityuk_UA
dc.subjectпребіотична активністьuk_UA
dc.subjectprebiotic activityuk_UA
dc.subjectпребиотическая активностьuk_UA
dc.titleВивчення антимікробної та пребіотичної активності екстракту плодів сливи домашньоїuk_UA
dc.title.alternativeИзучение антимикробной и пребиотической активности экстракта плодов сливы домашнейuk_UA
dc.title.alternativeStudy of Antimicrobial and Prebiotic Activity of Plum Fruit Extractuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25.pdf73,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.