Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозирєва, О. В.-
dc.contributor.authorПосилкіна, О. В.-
dc.contributor.authorКозырева, Е. В.-
dc.contributor.authorKozyrieva, O. V.-
dc.contributor.authorПосылкина, О. В.-
dc.contributor.authorPosylkina, O. V.-
dc.date.accessioned2019-08-16T11:46:20Z-
dc.date.available2019-08-16T11:46:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКозирєва, О. В. Вступ до фаху : метод. рек. щодо практичної роботи здобувачів за освітньо-професійною програмою Економіка підприємства денної форми навчання / О. В. Козирєва, О. В. Посилкіна. – Харків : Вид-во НФаУ, 2018. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19330-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Економіка підприємства. Їх мета – формування у здобувачів комплексу знань про систему освіти в Україні, сучасні тенденції її розвитку; ознайомлення студентів з основними економічними термінами, фактами економічного життя та освоєння ними принципів економічних перетворень, протиріч і політичних розбіжностей, які існують в сучасному світі. Зміст кожної практичної роботи розкривається за допомогою таких структурних елементів, як ключові поняття, питання для обговорення, практичні завдання та тестові завдання для перевірки знань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвступ до фахуuk_UA
dc.subjectметодичкиuk_UA
dc.titleВступ до фаху : метод. рек. щодо практичної роботи здобувачів за освітньо-професійною програмою Економіка підприємства денної форми навчанняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВСТУП ДО ФАХУ методичка з практичних робіт.pdf
  Обмежений доступ
635,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.