Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19332
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКозирєва, О. В.-
dc.contributor.authorПосилкіна, О. В.-
dc.contributor.authorКозырева, Е. В.-
dc.contributor.authorKozyrieva, O. V.-
dc.contributor.authorПосылкина, О. В.-
dc.contributor.authorPosylkina, O. V.-
dc.date.accessioned2019-08-16T12:00:05Z-
dc.date.available2019-08-16T12:00:05Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКозирєва, О. В. Конкурентоспроможність підприємства : метод. рек. для виконання практичних робіт для студентів спец. 8.03050401 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання / О. В. Козирєва, О. В. Посилкіна. - Харків : Вид-во НФаУ, 2015. - 128 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19332-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-прорфесійною програмою "Економіка підприємства". Їх - мета формування у студентів комплексу знань про систему забезпечення конкурентоспроможності підприємств та оволодіння навичками аналізу зовнішнього і внутрішнього конкурентного середовища на базі інтеграції теоритичних і прикладних знань, здобутих у процесі вивчення теоритичних і професійних орієнтованих дисциплін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectсемінариuk_UA
dc.subjectмагістриuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства : метод. рек. для виконання практичних робіт для студентів спец. 8.03050401 «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конкурентоспроможність підприємства.pdf
  Restricted Access
16,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.