Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19762
Назва: | Підготовка фармацевтичного представника: метод. рек. з підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти денної, вечірньої та заочної форми навчання спец. 226 – «Фармація, промислова фармація» |
Автори: | Яковлєва, Л. В. Ткачова, О. В. Яковлева, Л. В. Yakovleva, L. V. Tkachova, O. V. Ткачева, О. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Яковлєва, Л. В. Підготовка фармацевтичного представника: методичні рекомендації з підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти денної, вечірньої та заочної форми навчання спеціальності 226 – «Фармація, промислова фармація» / Л. В. Яковлєва, О. В. Ткачова. – Харків : НФаУ, 2019. – 19 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації розроблені відповідно до програми обов’язкової навчальної дисципліни «Підготовка фармацевтичного представника» освітньо-професійної програми підготовки і освітньо-кваліфікаційної характеристики здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня спеціальності 226 – «Фармація, промислова фармація». Методичні рекомендації містять теоретичні питання, перелік рекомендованих основних джерел літератури для підготовки здобувачів вищої освіти до підсумкового модульного контролю, критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти і приклад білету. Методичні рекомендації призначені для підготовки до підсумкового модульного контролю здобувачів вищої освіти денної, вечірньої та заочної форми навчання спеціальності 226 – «Фармація, промислова фармація». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19762 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pidhotovka_pharm_pred_metod_PMK-2019[1].pdf Обмежений доступ | 962,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.