Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20045
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKazanceva, M. M.-
dc.contributor.authorKorniyenko, D. Y.-
dc.contributor.authorStrelnikov, L. S.-
dc.contributor.authorDvinskykh, N. V.-
dc.contributor.authorКазанцева, M. M.-
dc.contributor.authorКорнієнко, Д. Ю.-
dc.contributor.authorСтрельніков, Л. С.-
dc.contributor.authorДвінських, Н. В.-
dc.contributor.authorКорниенко, Д. Ю.-
dc.contributor.authorСтрельников, Л. С.-
dc.contributor.authorДвинских, Н. В.-
dc.date.accessioned2019-10-21T12:05:39Z-
dc.date.available2019-10-21T12:05:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationBio bread - a modern form of bread functional purpos / М. М. Kazanceva, D. Y. Korniyenko, L. S. Strelnikov, N. V. Dvinskykh // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 165-166.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20045-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНФаУuk_UA
dc.titleBio bread - a modern form of bread functional purposuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
165-166.pdf204,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.