Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20200
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сич, І. В. | - |
dc.contributor.author | Сыч, И. В. | - |
dc.contributor.author | Sych, I. V. | - |
dc.contributor.author | Сич, І. А. | - |
dc.contributor.author | Сыч, И. А. | - |
dc.contributor.author | Sych, I. A. | - |
dc.contributor.author | Таран, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Taran, S. G. | - |
dc.contributor.author | Перехода, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Перехода, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Perekhoda, L. O. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-07T13:38:21Z | - |
dc.date.available | 2019-11-07T13:38:21Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Перспективи використання методу міцелярної тонкошарової хроматографії у фармацевтичному аналізі / І. В. Сич, І. А. Сич, С. Г. Таран, Л. О. Перехода // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 325-326. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20200 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | метод тонкошарової хроматографії | uk_UA |
dc.subject | метод тонкослойной хроматографии | uk_UA |
dc.subject | thin layer chromatography method | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичний аналіз | uk_UA |
dc.subject | фармацевтический анализ | uk_UA |
dc.subject | pharmaceutical analysis | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання методу міцелярної тонкошарової хроматографії у фармацевтичному аналізі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
325-326.pdf | 131,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.