Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-28 из 28.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014До 10-річчя кафедри біотехнології Національного фармацевтичного університетуКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Вивчення показників ефективності деяких функціональних напоївСоловйова, А. В.; Соловйова, А. В.; Soloviova, V. A.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчуванняСоловйова, А. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Soloviova, V. A.; Kaliuzhnaia, O. S.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2017Study of the stability of probiotic crops to antibiotics and the action of bileBogatko, A. A.; Богатко, А. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2018Вивчення чутливості грибів роду Candida до деяких груп антимікотиківШкарлат, Г. Л.; Shkarlat, G. L.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2019До 15-ї річниці заснування кафедри біотехнологіїСтрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Rybalkin, M. V.
2019Становлення та розвиток наукової біотехнологічної школи НФаУКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2019Development of the functional drink based on propionic acid bacteria enriched with cranberry extract and honeyVehera, P. R.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Вегера, П. Р.; Стрельніков, Л. С.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.