Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20411
Название: Аналіз ринку гіполіпідемічних лікарських засобів в Україні
Авторы: Слободянюк, М. М.
Slobodyanyuk, M. M.
Слободянюк, Н. Н.
Жадько, С. В.
Zhadko, S. V.
Жадько, С. В.
Ключевые слова: фармацевтичний ринок;аналіз асортименту;гіполіпідемічні засоби
Дата публикации: 2006
Библиографическое описание: Слободянюк, М. М. Аналіз ринку гіполіпідемічних лікарських засобів в Україні / М. М. Слободянюк, С. В. Жадько // Актуальні питання фармацевтичної та медичної науки та практики : зб. наук. ст. – Запоріжжя : Вид-во ЗДМУ, 2006. – Вип. XV, т. 2. – С. 316-320.
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження ринку гіполіпідемічних засобів в Україні. Виявлено, що найбільшу частку в асортименті статинів складають лікарські засоби фірм Індії та Словенії. Найбільш насиченими сегментами ринку статинів є препарати на основі симвастатину і аторвастатину. Досі не освоєно вітчизняними виробниками власне виробництво флувастатину, правастатину і аторвастатину. Обгрунтована необхідність подальших досліджень для визначення доцільності створення, впровадження у виробництво та виведення на ринок нових препаратів вітчизняних препаратів гіполіпідемічноїдії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20411
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ФММ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1 pdf.pdf127,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.