Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезрук, І. В.-
dc.contributor.authorБезрук, И. В.-
dc.contributor.authorBezruk, I. V.-
dc.contributor.authorГаврилов, І. О.-
dc.contributor.authorГаврилов, И. О.-
dc.contributor.authorGavrilov, I. O.-
dc.contributor.authorМатерієнко, А. С.-
dc.contributor.authorМатериенко, А. С.-
dc.contributor.authorMateriienko, A. S.-
dc.contributor.authorГрудько, В. О.-
dc.contributor.authorГрудько, В. А.-
dc.contributor.authorGrudko, V. A.-
dc.date.accessioned2019-12-10T13:07:46Z-
dc.date.available2019-12-10T13:07:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові барвникиuk_UA
dc.subjectпищевые красителиuk_UA
dc.subjectfood dyesuk_UA
dc.subjectкармоїзинuk_UA
dc.subjectдибазолuk_UA
dc.titleДослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазоломuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
355-357.pdf256,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.