Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Безрук, І. В. | - |
| dc.contributor.author | Безрук, И. В. | - |
| dc.contributor.author | Bezruk, I. V. | - |
| dc.contributor.author | Гаврилов, І. О. | - |
| dc.contributor.author | Гаврилов, И. О. | - |
| dc.contributor.author | Gavrilov, I. O. | - |
| dc.contributor.author | Матерієнко, А. С. | - |
| dc.contributor.author | Материенко, А. С. | - |
| dc.contributor.author | Materiienko, A. S. | - |
| dc.contributor.author | Грудько, В. О. | - |
| dc.contributor.author | Грудько, В. А. | - |
| dc.contributor.author | Grudko, V. A. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-12-10T13:07:46Z | - |
| dc.date.available | 2019-12-10T13:07:46Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом / І. В. Безрук, І. О. Гаврилов, А. С. Матерієнко, В. О. Грудько // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 1. – С. 355-357. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20770 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | харчові барвники | uk_UA |
| dc.subject | пищевые красители | uk_UA |
| dc.subject | food dyes | uk_UA |
| dc.subject | кармоїзин | uk_UA |
| dc.subject | дибазол | uk_UA |
| dc.title | Дослідження іонної асоціації харчового барвника кармоїзину з дибазолом | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій, стандартизації та сертифікації ліків ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 355-357.pdf | 256,47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.