Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21191
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorLebedynets, O. V.-
dc.contributor.authorЛебединець, О. В.-
dc.contributor.authorЛебединец, О. В.-
dc.contributor.authorKovalenko, S. M.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. Н.-
dc.contributor.authorPortyanko, T. M.-
dc.contributor.authorПортянко, Т. М.-
dc.contributor.authorПортянко, Т. Н.-
dc.contributor.authorYeromenko, R. F.-
dc.contributor.authorЄрьоменко, Р. Ф.-
dc.contributor.authorЕрёменко, Р. Ф.-
dc.date.accessioned2020-02-02T13:49:35Z-
dc.date.available2020-02-02T13:49:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationProspects for the Use of Wine of Ukrainian Producers for Creation of Parapharmaceuticals / O. V. Lebedynets, S. M. Kovalenko, T. M. Portyanko, R. F. Yeriomenko // Asian Journal of Pharmaceutics. – 2018. – Vol. 12 (4). – P. 1191–1195.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21191-
dc.description.abstractThe purpose of this paper is an analysis of raw materials stock and variety of Ukrainian wines, investigation of general chemical composition, and prospects for the use of wines of Ukrainian production for creation of new parapharmaceutical substancesuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectAntioxidant substancesuk_UA
dc.subjectАнтиоксдантиuk_UA
dc.subjectchemical composition of wineuk_UA
dc.subjectхімічні сполуки винаuk_UA
dc.subjectwine therapyuk_UA
dc.subjectвинотерапіяuk_UA
dc.titleProspects for the Use of Wine of Ukrainian Producers for Creation of Parapharmaceuticalsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри клiнiчної лабораторної дiагностики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2909-7766-1-PB.pdf502,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.